ישיבת הנהלת מפלגה, סדר יום 18.1.24

Thank you for rating this article.

בוקר טוב יקרים ויקרות,
בהמשך לשיחותינו, אנא הכניסו ביומן פגישת הנהלה (פיזית) בתאריך 18/1, יום חמישי, בין השעות 12:00-14:30.

מטרת הישיבה לקיים שיח וסיעור מוחות לקראת הבחירות לתפקיד יו״ר המפלגה ומוסדותיה. בחלקה הראשון של הישיבה נתעדכן במצב המפלגה, נדון אנחנו באופציות שונות ונשמע את מחשבותיכןם. בחלקה השני של הישיבה יצטרפו חברות וחבר הכנסת של המפלגה להמשך דיון. המטרה של הישיבה היא להתניע את תהליך הבחירות ולנסות להגיע להפריה משותפת.
במקביל, נוציא קול קורא לפעילי המפלגה ולציבור תומכיה להעברת הצעות למבנה הבחירות. הצעות משמעותיות (אשר יעמדו בסף חוקתי ותפעולי) יונגשו ויובאו לעיון הנהלת המפלגה. זאת כחלק מהרצון לייצר תהליך בחירות מיטבי. כחלק מהתהליך ייערכו פגישות עם קבוצות מציעים ופעילים מרכזיים שיציגו את הצעתם.

לאחר התהליך הזה (שייערך כשלושה שבועות) נקיים ישיבת הנהלה נוספת לקבלת החלטות. אם יהיה צורך במסגרת התהליך לכינוס ישיבה נוספת נעשה זאת.

יש לנו (כמו גם לחברות הסיעה ולפעילי המפלגה המרכזיים) תפקיד חשוב וקריטי בימים אלה. כולנו צריכים יחד לייצר תהליך בחירות פתוח, אטרקטיבי, הוגן ודמוקרטי במטרה להרים את המפלגה למקום הראוי לה. כפי שאמרתי בהצהרה שלי לתקשורת, אני מאמינה במפלגת העבודה ואני אעשה כל שאני יכולה על מנת להחזירה למקומה הראוי. מטרת השבועות הקרובים היא להצליח לייצר מתווה בחירות מוסכם ותהליך בריא שיעודד הצטרפות של כוחות וחברים חדשים.

בהצלחה לכולנו ונתראה בקרוב

[הודעה לחברי הנהלת מפלגת העבודה]

"העבודה הראשונה העומדת עתה לפני האנושות היא עבודה של חינוך עצמי חינוך מתוך עצם החיים מתוך עצם עבודת החיים חינוך בחיים של יצירה על ידי חיים של יצירה .... יסוד החינוך הזה איננו הכרת הזכות כי אם הכרת האחריות ... האחריות והיצירה הן מותר האדמה מיתר בעלי החיים. ליצור ודע רק האדם ורק האדם יודע את טעם היצירה את שמחת היצירה ואת אורה העליון. וכן רק האדם המכיר והמשיג את איחודו המוחלט עם החיים והעולם מכיר ומשיג את אחריותו לכל החיים והעולם ... עצם רגש האחריות ... מעמידה את החיים האנושיים על יסוד של יצירה ושל חירות עליונה"
א.ד. גורדון, האדם והטבע עמוד 313-314

הרשמה לעדכונים

מאז 2004

מעל 21 שנה, הבמה הרעיונית היא כיכר העיר היחידה עבור חברי מפלגת העבודה.

מצב מפקד

חברי.ות מפלגה פעילים: כ-48,288
לנתונים המלאים | התפקדות

העבודה בסקרים

נכון לתאריך 24.6.24, העבודה-מרצ עם 11 מנדטים (N12), העבודה 5 ומרצ 4 מנדטים (מעריב)
למעקב סקרים

יצחק רבין 2016 - תזכור

התחברות

לפרסום מאמרים

אחד במאי