נפתלי בלומנטל נפטר

Thank you for rating this article.

נפתלי בלומנטל נפטר והוא בן 101.

כיהן כחבר-כנסת מטעם מפלגת העבודה, גזבר המפלגה, מבקר ההסתדרות ומנכ"ל כור והיה חבר הגנה.

נפתלי נולד בתאריך 1/3/1922 ונפטר בתאריך 1/5/2022.

בשנים 1977-1982 כיהן כמנכ"ל כור ובשנת 1981 נבחר מטעם מפלגת העבודה לכנסת ה-10, כיהן בועדת הכספים ובשנת 1986 מונה למבקר ההסתדרות.

"בלט תמיד בידענותו ומקצועיותו, בחוכמתו ובתבונתו, באנושיותו ובמזגו הנעים ובחוש ההומור הנעים שלו. כל אלה ליוו אותו עד לאחרונה. יהי זכרו ברוך ומורשתו נשמרת", דני בילקר.

"בשמי ובשם פעילי וחברי המפלגה והנהגתה לאורך השנים, אני מבקש להשתתף מעומק הלב בצער המשפחה, ולהוקיר תודה לנפתלי ז"ל על תרומתו החשובה והגדולה לתנועת העבודה ולמדינת ישראל. אנו צועדים ומהלכים היום בשבילים שנסללו בזעת אפיים, מאמץ עילאי וחירוף נפש של ממש על ידי נפתלי ז"ל וחבריו.

יהי זכרו ברוך" ערן חרמוני, מזכ״ל מפלגת העבודה.


לצפייה בראיון לרגל יום הולדתו ה-95 (באורך 95 דקות) ועל נפתלי בלומנטל באתר כנסת ישראל.

"אין הצבא קובע על דעת עצמו אפילו את מבנהו סדריו וקווי פעולתו ... ארגון הצבא ועיצוב דמותו כל אלה הם בסמכותם היחידה של הרשויות האזרחיות: הממשלה, הכנסת והבוחרים."
דוד בן גוריון, צבא ובטחון עמודים 141-142

מאז 2004

כבר מעל 18 שנה, הבמה-הרעיונית היא כיכר העיר היחידה עבור חברי מפלגת העבודה.

מאמרים דומים

הרשמה לעדכונים

יצחק רבין

התחברות

לפרסום מאמרים

אחד במאי